Find de bedste outlets i Los Angeles

Shopping i Los Angeles er for mange besøgende en naturlig del af ferien, når turen går til millionbyen i det sydlige Californien. Men hvor finder man de bedste outlets i Los Angeles?

bedste outlets i Los Angeles

Camarillo Premium Outlets – et af de bedste outlets i Los Angeles.

De førende lokationer for factory outlets i USA ligger under paraplyen Premium Outlets/Simon Mall.

Via link til Premium Outlets hjemmesiden er det muligt at finde info om outlets i hele USA – indtast blot område / by / postnr. eller specifik lokation for at finde outlets-områderne i nærheden.

Hvilke er de bedste outlets i Los Angeles?

Ovenstående outlet-områder omkring L.A. er ofte nævnt af både lokale samt besøgende i millionbyen, som værende øverst på listen over de bedste outlets i Los Angeles.

Her finder man masser af de kendte kvalitetsmærker så som Levi’s, Nike, Clinique, Gap, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY, Vans, The North Face, Converse og utallige andre brands fra både USA og andre lande.

Læs artiklen: Hvad er billigt i USA

hjemmesiden for Premium Outlets kan man ligeledes via information om de enkelte outlet-områder se hvilke butikker, som findes på de enkelte lokationer. Vælg “Stores” under de enkelte lokationer for at se liste over butikker.

Se også: Opnå de bedste priser i outlets i USA

Er man virkelig en power-shopper kan det betale sig at finde overnatning tæt på sit favorit outlet-område.

Tager man turen fra San Francisco til L.A. via Highway 1 kommer man lige forbi Camarillo Premium Outlets.

Find og book overnatning tæt på Camarillo Premium Outlets.

Butikker med mærkevarer til lave priser i L.A.

Udover de deciderede outlets, som oftest fokuserer på salg af mærkevarer til nedsatte priser samt udgåede modeller og kollektioner, finder man ligeledes flere butikskæder i Los Angeles, som har mange af “de rigtige” kvalitetsmærker til lave priser.

Ross Dress For Less

Ross – mærkevarer til billige penge.

Ved at trykke på link til de nedennævnte butikker kan man finde yderlige info samt lokationer i L.A. området. Søg blot på “Los Angeles” for at finde adresser mv.

Relaterede artikler:

Tip: Book oplevelser i Los Angeles.