CityPASS San Francisco – rabat på seværdigheder

CityPASS San Francisco – spar penge på 4 af de største seværdigheder i den vidunderlige by ved Golden Gate samt kør ubegrænset i de ikoniske kabeltrukne sporvogne og i busser og sporvogne i det offentlige transportsystem MUNI.

Ved at købe CityPASS til San Francisco kan du spare op til 42% af normalprisen på indgangsbilletter og transport rundt i byen.

Er du i San Francisco over flere dage, og ønsker du at opleve nogle af de største seværdigheder i byen kan CityPASS være en god måde at spare penge på.

CityPASS San Francisco giver adgang til:

  • Cable Car og MUNI busser/el-sporvogne – ubegrænset transport i 3 dage
  • California Academy of Science – stort og meget interessant naturvidenskabelig museum
  • Aquarium of the Bay – populært akvarie ved Pier 39
  • Exploratorium – eksperimentariet i S.F. ELLER San Francisco Museum of Modern Art – SFMOMA
  • Blue & Gold Fleet Bay Cruise Adventure – sejlture bl.a. ud til/under Golden Gate Bridge ELLER Alcatraz Island Tour* (se nederst i artiklen)

Pris for CityPASS San Francisco: $94 (2020) per voksen og $74 (2020) per barn (5 – 11 år)

Find og book hotel i San Francisco

CityPASS fungerer ved at du køber CityPASS til San Francisco via CityPASS hjemmesiden og printer voucher/bevis samt medtager dette under rejsen til San Francisco. Når du besøger den første attraktion i San Francisco bliver voucher ombyttet til et CityPASS kuponhæfte.

Ved hver attraktion bliver den pågældende kupon revet ud af hæftet og ombyttet til en indgangsbillet. Bemærk at du IKKE selv må rive kuponer ud – det skal de gøre i billetsalget ved den pågældende attraktion.

Få CityPASS kuponhæftet i transportkiosk i San Francisco

For at benytte CityPASS i de kabeltrukne sporvogne samt MUNI transportmidler skal du vise dit kuponhæfte, og du kan således ikke køre gratis, inden du har kuponhæftet i hånden.

Såfremt du ønsker at få ombyttet din voucher til kuponhæfte inden du besøger den første attraktion, kan dette lade sig gøre i to forskellige transportkiosker i byen.

  • Bay and Taylor Public Transport Kiosk – på hjørnet af Bay St. og Taylor St.
  • Hyde and Beach Public Transport Kiosk – på hjørnet af Hyde St. og Beach St.

Kabelsporvogn San Francisco

Gratis at køre med de populære cable cars med CityPASS.

Den 3-dages ubegrænsede brug af de kabeltrukne sporvogne samt MUNI busser og elektriske sporvogne begynder på det tidspunkt du får ombyttet din voucher til CityPASS kuponhæftet. Bemærk ligeledes at CityPASS ikke kan benyttes til transport med BART regionaltogene.

* Få Alcatraz Island Tour med i CityPASS

Såfremt du ønsker at inkludere en tur til Alcatraz i CityPASS på bekostning af sejltur med Blue & Gold Fleet Bay Cruise Adventure kræver det, at du køber dit CityPASS direkte ved Alcatraz Cruises. Det er således IKKE muligt at købe en voucher hjemmefra og ombytte til kuponhæfte.

I dette tilfælde anbefales det, at du køber din tur til Alcatraz på forhånd via Alcatraz Cruises hjemmesiden for at være sikker på, at du har en tidsreservation i hus, inden du kommer til San Francisco. Når du kommer til billetsalget for Alcatraz Cruises på Pier 33, kan du få ombyttet din billet til CityPASS kuponhæfte – du betaler blot differencen.

Læs mere om at inkludere Alcatraz Island Tour i dit CityPASS.

Læs mere om fængselsøen Alcatraz.