San Diego Zoo

En af de mest kendte og velrenommerede zoologiske haver i verden ligger i San Diego’s Balboa Park – San Diego Zoo. Med stor fokus på dyrevelfærd og på at uddanne besøgende i de forskellige dyrs levevilkår og levemåder er denne zoologiske have blevet verdensberømt som en af jordens bedste zoo’s.

San Diego Zoo

Zoo San Diego i Balboa Park.

San Diego Zoologiske Have er stor og flot, og når du tager på besøg i haven, er det en god ide at huske vandreskoene. De mange spændende temaområder og stier gør at man får gået en del kilometre – dog er der en mulighed for at tage med på en guided bustur rundt i parken. Efter busturen er det nemmere at bestemme sig for hvilke områder, du gerne vil udforske nærmere.

Find rabat på billetter til San Diego Zoo

Nogle af de mest populære områder i San Diego Zoo er Australian Outback, Panda Canyon, Urban Jungle, Discovery Outpost, Elephant Odyssey og Africa Rocks.

Det nyeste område er Wildlife Explorers Basecamp, som allerede blevet en publikums-favorit i denne fantastiske zoologiske have.

Info om San Diego Zoo.

San Diego Zoo Safari Park

San Diego Safari Park er også en del af zoologisk have i San Diego, men ligger ca. ½ times kørsel mod nord i San Pasqual Valley ved Escondido. I safariparken køres parkens besøgende rundt i busser og oplever de forskellige områder, og det er ligeledes muligt at tage en tur i svævebane eller komme på luftballon-ture, så man kan se dyrene og temaområder fra oven.

Find rabat på billetter til San Diego Safari Park

Se også fugleshows i safariparken og hør hvorledes trænerne øver sammen med de store rovfugle.

San Diego Zoo Safari Park

Svævetur i Safari Park.

Info om San Diego Safari Park.

Spar penge på billetten til San Diego Zoo

Såfremt du planlægger at besøge flere forlystelsesparker i det sydlige Californien – såsom SeaWorld i San Diego, Disneyland i Los Angeles, Disney California Adventure i Los Angeles eller Legoland i Carlsbad kan der være penge at spare. Inden du køber individuelle indgangsbilletter til disse forlystelsesparker bør du undersøge om du kan spare penge ved at købe CityPASS til Sydcalifornien.

Book oplevelser i og omkring San Diego: