Lige siden Disneyland åbnede i Anaheim, Los Angeles tilbage i 1955, har det ikke været muligt at købe alkohol i forlystelsesparken. Det bliver der ændret på, når det nye temaområde Star Wars: Galaxy’s Edge åbner i 2019.

Disneyland overrasker og dropper forbud

Disneyland overrasker og dropper forbud i det nye Star Wars temaområde.

Walt Disney’s vision for den første Disney forlystelsespark i verden – Disneyland i Los Angeles – var lige fra begyndelsen, at parken skulle fokusere 100% på en samlet familieoplevelse. Skaberen af Mickey Mouse universet ville således ikke have alkohol indblandet i forretningen, men ønskede at parken fokuserede på fantasien og de magiske oplevelser, man kan få i selskab med de kendte figurer fra Disney tegnefilm og eventyrfilm.

Disneyland i Anaheim, Los Angeles har dog i lang tid været den eneste af Disney forlystelsesparker, hvor man ikke kunne købe alkoholiske drikke. Både i Walt Disney World Orlando i Florida samt i søsterparken til Disneyland i Anaheim – Disney California Adventure Park – bliver der solgt både øl, vin og øvrige voksen-drikke rundt om i parkerne.

Læs også: Opnå rabat på billetter til Disney og Universal

Oga’s Cantina på planeten Batuu serverer drinks

Det nye temaområde Star Wars: Galaxy’s Edge, som er planlagt til at åbne i løbet af sommeren 2019, giver gæsterne mulighed for at opleve Star Wars universet på egen krop. Visionen er at besøgende i Galaxy’s Edge praktisk talt skal blive en del af Star Wars historien, og derfor skal man naturligvis også have mulighed for at nyde en drink i Oga’s Cantina på planeten Batuu.

Et Star Wars vandhul har eksisteret i mange af de populære Star Wars film – den nok mest kendte Cantina scene er fra filmen A New Hope, hvor Luke Skywalker møder Han Solo for første gang.

Se den ikoniske Cantina scene fra Star Wars filmen A New Hope:

Oga’s Cantina i Disney vil inkludere elementer fra de kendte scener.

Eneste sted i Disneyland med alkohol?

Når det nye Star Wars område åbner vil Oga’s Cantina blive det eneste sted i Disneyland, Los Angeles, hvor “almindelige” besøgende kan købe alkohol.

Der findes imidlertid en VIP lokation – Club 33 i Disneyland, hvor medlemmer har haft mulighed for at nyde voksen-drinks i mange år. Der er imidlertid en lang venteliste, såfremt man ønsker at blive medlem – og derudover er det langt fra gratis at blive/være medlem af Club 33.

Læs meget mere om VIP Club 33 i Disneyland.

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret: 23. april 2021.